Pondělí 20. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zlínský kraj

V Křekově na Zlínsku zasahují profesionální hasiči z Valašských Klobouk u nehody dvou osobních automobilů. K nehodě byla vyslána i jednotka profesionálních hasičů ze Slavičína, ale ta byla během jízdy k nehodě stažena zpět.

Nehoda se stala ve směru na obec Lipina a došlo k zranění jedné osoby. Hasiči zraněné poskytli předlékařskou pomoc a následně ji předali do péče zdravotnické záchranné služby. Dále provedli na vozidlech protipožární opatření.

K požáru osobního automobilu na křižovatce ulic Bří Lužů a Pod Valy v Uherském Brodě vyjeli profesionální hasiči z požární stanice Uherský Brod a dobrovolní hasiči z Vlčnova a Uherského Brodu.

Hasiči po příjezdu zjistili, že se jedná o požár technologického zařízení stroje na protlak kanalizace. Požár byl uhašen před příjezdem hasičů. Jednotky dobrovolných hasičů byly odvolány. Hasiči kontrolují teploty stroje. Na místo jede vyšetřovatel hasičů.

Profesionální hasiči z požární stanice Valašské Meziříčí zasahovali u nehody motocyklu a osobního automobilu. K nehodě došlo na křižovatce ulice Rožnovská a Solární ve Valašském Meziříčí.

Hasiči před příjezdem zdravotníků poskytli jedné zraněné osobě z motocyklu předlékařskou pomoc. Zdravotníci převezli do nemocnice k vyšetření řidiče motocyklu i spolujezdkyni. Hasiči provedli protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem.