Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zlínský kraj

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Otrokovice byla vyslána na místo hlášeného sražení osoby vlakem, ke kterému mělo dojít na trati z Otrokovic směrem na Napajedla. Současně vyjela i jednotka podnikových hasičů SŽDC Přerov.

Po příjezdu profesionálních hasičů na místo bylo cestou operačního střediska dohodnuto zastavení provozu na jedné z kolejí, na druhé byla rychlost vlaků snížena. Po provedení tohoto opatření zahájili hasiči pátrání ve stanoveném úseku. Po několika minutách byla sražená osoba nejevící žádné známky života nalezena.

Na místo dopravní nehody vozidel zn. Multicar a Škoda Fabia byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Uherský Brod. K nehodě došlo u křižovatky silnic z Uherského Brodu na Vlčnov. Po vzájemné kolizi zůstalo úklidové vozidlo Multicar stát u krajnice vozovky a osobní vozidlo zastavilo až v blízkém poli.

Hasiči hned po svém příjezdu zajistili místo nehody a obě vozidla. Po provedení likvidace oleje a střepů z vozovky, bylo místo předáno policistům a jednotka se vrátila na svou stanici.