Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zlínský kraj

Hasiči přijali hlášení o spadlém sloupu veřejného osvětlení na ulici Chrastěšovská ve Vizovicích. Na místo byli vyslání profesionální hasiči z centrální požární stanice Zlín a dobrovolní hasiči města Vizovice. Dobrovolní hasiči po příjezdu zjistili, že do sloupu naboural osobní automobil.

Řidič nebyl zraněný. Hasiči provedli odpojení akumulátoru. Na místo nehody se dostavil pracovník Technických služeb města Vizovice.

V Podhradní Lhotě v okresu Kroměříž hoří pergola s uskladněným dřevem. U požáru zasahují jednotky dobrovolných hasičů obcí Podhradní Lhota a Kunovice a jednotka profesionálních hasičů z požární stanice Bystřice pod Hostýnem. Požár je už lokalizovaný.

Hasiči vynáší dřevo, které prolévají jedním proudem vody. K požáru byl povolán vyšetřovatel hasičů. K zranění osob nedošlo. Příčina požáru je v šetření hasičů. Škoda způsobená požárem byla určena v předběžné výši 5 000 korun.

Profesionální hasiči z centrální požární stanice Zlín zasahují u nehody nákladního a osobního automobilu v Želechovicích nad Dřevnicí. Na místě nehody na silnici I/49 jsou všechny složky integrovaného záchranného systému.

Jedné zraněné osobě z osobního automobilu hasiči poskytli předlékařskou pomoc a následně ji předali do péče Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje. Zraněná osoba byla později převezena do nemocnice ve Zlíně. Hasiči provedli protipožární opatření a nasvětlují místo nehody.